Edzőink

KISS REBEKA

FMT edző

Óratípusok:

Csoportos órák (Thor Beavatás, Athletic Body, UST, személyiedzés)

Terem:

Thor Gym Angyalföld

Képzettség:

THOR FMT Level 1., IFBB Academy – Nemzetközi Szakedzőképzés, Weider Professional Fitness Trainer – Életmód és Táplálkozástanácsadó, Sporttáplálkozás, Táplálék kiegészítés

Rólam:

Sziasztok! Örökmozgó ember lévén a testmozgás mindig az életem részeként szerepelt. Szerettem volna másoknak is segíteni abban, hogy egy mozgékonyabb, egészségesebb életet élhessenek, így elvégeztem az IFBB szakedző képzést és személyi edzőként kezdtem el tevékenykedni, ám – mindamellett hogy nagyon szeretem – a hagyományos edzőtermek világa kezdett kevésnek bizonyulni számomra és elkezdtem érdeklődni a funkcionális edzések után is. A Thor Gym FMT Level 1. képzés mellett döntöttem. Szeretnék minél több embernek segíteni és támaszt nyújtani, hogy a sportolás által egy egészségesebb és magabiztosabb testi-lelki kompozíciót tudhassanak a magukénak.

Órarend

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Írj üzenetet!


Itt találsz minket!

Hiszünk abban, hogy mindenki számára létezik az a mozgásforma, amiben igazán képes megtalálni önmagát és ami által úgy lesz képes csúcsformába kerülni, hogy közben hihetetlenül jól is érzi magát. A funkcionális edzés világán keresztül szeretnénk megkönnyíteni, egészségesebbé és színesebbé tenni a mindennapjaidat.

Kövess minket!

Kapcsolat

Címeink:

Budapest, XI. kerület
Nádorfejérvári út 40. (Újbuda)

Budapest, XIII. kerület
Csavargyár utca 2. (Angyalföld)

Budaörs,
Repülőtér út 2/A.

Telefonszám:

+36305448577

Email:

info@functionalstrength.hu

©2019 - FunctionalStrength.hu

Made by: