Edzőink

SZENTES PÉTER

FMT edző

Óratípusok:

Csoportos órák (Thor Beavatás, Athletic Body, UST)

Terem:

Thor Gym – Újbuda

Képzettség:

Sportoktató (Testépítés és fitness), THOR FMT Level 1.

Rólam:

Sziasztok! Nagy öröm számomra, hogy a Functional Strength edzői gárdájának tagja lehetek. 2016-ban Sportoktatói végzettséget (testépítés – fitnesz) szereztem, majd 2019 júliusában átvettem a Thor Gym FMT Level 1. tanfolyam sikeres teljesítéséért járó oklevelet.
Ezen képzéseken szerzett tudást és az eddigi gyakorlati tapasztalataimat próbálom átültetni az általam vezényelt edzésekbe. Kollégáimmal nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, valamint a helyes mozgásminták tanulására, gyakorlására. Fontos szerepet kap még az erő és állóképesség fejlesztése is.
Sport terén elég sokszínű múltat tudhatok magam mögött. Fiatalkoromat a csapatsportoknak szenteltem, melyeket az idő múlásával felváltottak a súlyzós erőedzések és a küzdősportok.
Ezek után megismerkedtem a funkcionális edzéssel, amely teljes mértékben átformálta a gondolkodásomat e téren.
Mindent megteszek annak érdekében, hogy leendő vendégeinket a csoportos órák keretein belül megismertessem az edzésmódszer előnyeivel, sajátosságaival és pozitív hatásaival.
Mindig is szerettem csoportban dolgozni és a kitűzött célokat közös erőfeszítéssel elérni, de nagyon kedvelem az egyénekre irányuló kihívásokat is. Remélem mielőbb találkozunk! Várunk Téged a Functional Strength edzésein! 🙂

Írj üzenetet!


Itt találsz minket!

Hiszünk abban, hogy mindenki számára létezik az a mozgásforma, amiben igazán képes megtalálni önmagát és ami által úgy lesz képes csúcsformába kerülni, hogy közben hihetetlenül jól is érzi magát. A funkcionális edzés világán keresztül szeretnénk megkönnyíteni, egészségesebbé és színesebbé tenni a mindennapjaidat.

Kövess minket!

Kapcsolat

Címeink:

Budapest, XI. kerület
Nádorfejérvári út 40. (Újbuda)

Budapest, XIII. kerület
Csavargyár utca 2. (Angyalföld)

Budaörs,
Repülőtér út 2/A.

Telefonszám:

+36305448577

Email:

info@functionalstrength.hu

©2019 - FunctionalStrength.hu

Made by: