RÓLUNK

SZENTES BALÁZS

Vezető edző

Sziasztok! Eredetileg közgazdászként diplomáztam 2012-ben, azonban a sport szeretete erősebbnek bizonyult. Ennek köszönhető, hogy mostanra számos emberrel sikerült megismertetnem és megszerettetnem ezt a mozgásformát, akik közül most is körülbelül 100 fővel dolgozunk együtt, haladva előre a célok felé. Elengedhetetlennek tartom a folyamatos továbbképzést és tanulást, hiszen ezáltal tudok én is minél többet nyújtani a tanítványaimnak. Jelenleg Sportoktató (testépítés – fitnesz), Sportedző (súlyemelés), valamint Thor Academy keretében elvégzett FMT Level 1., FMT Level 2. (Online Coaching, Suspension Trainer, Kettlebell Instructor és Street Workout) képesítésekkel rendelkezem. Célom, hogy a minél magasabb szintű szakmai háttér által olyan edzéseket tudjunk biztosítani, melyek a lehető legjobban segítik a céljaid elérését.

TAKÁCS BÁLINT

FMT trainer

Sziasztok! Alapvetően én is közgazdász vagyok, de mindig is szerettem sportolni, versenyezni. 2016- ban ismerkedtem meg a funkcionális edzéssel, ami annyira megtetszett, hogy elvégeztem a Thor Academy Functional Movement Trainer Level 1. képzését. Jelenleg ha nem is minden nap, de alapvetően engem is megtaláltok a teremben, ahol igyekszem a legjobb tudásom szerint átadni a tanultakat. Remélem Te is mielőbb csatlakozol hozzánk, hogy részese lehess, ennek a kiváló csapatnak.

JÁKFALVI ANETT

FMT trainer

Sziasztok! A csapat női szakaszát erősítem. A Testnevelési Egyetemen diplomáztam testnevelő-gyógytestnevelő szakon, és a hétköznapokban a jövő generációjával igyekszem megszerettetni a mozgást. Gyermekkoromtól kezdve a sport életem egyik mozgatórugója, mely középpontját már régóta a tánc adja. Emellett évek óta foglalkozom a funkcionális edzéssel, melyben jobban elmélyedve magam is abszolváltam az Thor Gym FMT képzését. Szeretném a megszerzett elméleti és gyakorlati tudást az edzésekbe átültetni, és segíteni neked a kondicionális képességeid javításában.

Merza Krisztina

Gyógytornász

Sziasztok! 2017-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem gyógytornász szakirányán. Legfőképp traumatológiai, reumatológiai és ortopédiai elváltozások gyógyításában, és a sportrehabilitációban alkalmazom tudásomat és tapasztalataimat, gyakorlati lehetőségekkel kiegészítve, mint pl. a kinezio taping és a medical flossing. Gyerekkorom óta sportolok, így a mozgás az egyik fő érték az életemben. Hivatásomat nagyon szeretem, mindig inspirál az új kihívásokra, fejlődésre,
folyamatosan tovább képzem magam, terjesztem ismereteimet.
Ha tudok segíteni, keress bátran, várlak sok szeretettel!

A TEREM – THOR GYM ÚJBUDA

BARÁTSÁGOS LÉGKÖR

Szeretnél egy jót edzeni, de unod, hogy amikor lemész a terembe, akkor mindenki azt nézi, hogy milyen márkájú cuccod van, vagy mekkora súllyal tudsz dolgozni?

Nálunk ez nem számít!

Mindegy, hogy kezdő vagy profi szinten állsz, ugyanolyan fogadtatásban lesz részed, mert itt a közös célok számítanak.

ESZKÖZÖK

Nem látsz gépeket?

Nem a szemeddel van gond. 🙂

Viszont minden megtalálható, ami a funkcionális edzéshez szükséges, úgy, mint keret, olimpiai rúd, kettlebell/girja, dumbbell, TRX, ugrókötél, haskerék, szalagok, stb. Tehát csak rajtad múlik mit hozol ki magadból.

A LEGJOBB KÖZÖSSÉG

CSAPATBAN KÖNNYEBB, MINT EGYEDÜL

Ha részese akarsz lenni egy olyan közösségnek, akik nem csak az edzőteremben, hanem azon kívül is összetartanak, akkor csatlakozz!

Itt nem kell azon izgulnod, hogy egyedül kell végig nyomnod az edzést, mert mindig sokan vannak az órákon. Szóval ha csak ez a kezdő lökés hiányzik, akkor hajrá, kezdd el!

Mi az edzéseken segítjük, támogatjuk és motiváljuk egymást. Hidd el, olyan jól fogod érezni magad, hogy észre sem veszed, és vége az edzésnek. 🙂 🙂


GYERE EL, NÉZZ BE HOZZÁNK
PRÓBÁLD KI TE IS!

Hiszünk abban, hogy mindenki számára létezik az a mozgásforma, amiben igazán képes megtalálni önmagát és ami által úgy lesz képes csúcsformába kerülni, hogy közben hihetetlenül jól is érzi magát. A funkcionális edzés világán keresztül szeretnénk megkönnyíteni, egészségesebbé és színesebbé tenni a mindennapjaidat.

Kövess minket!

Kapcsolat

Címeink:

Budapest, XI. kerület
Nádorfejérvári út 40. (Újbuda)

Budapest, XIII. kerület
Csavargyár utca 2. (Angyalföld)

Budaörs,
Repülőtér út 2/A.

Telefonszám:

+36305448577

Email:

info@functionalstrength.hu

©2019 - FunctionalStrength.hu

Made by: