Mi az, amit egy hagyományos edzőterem nem ad meg neked, avagy…

ERŐ, ÁLLÓKÉPESSÉG, egy új ÉLETFORMA

Akár most kezdesz bele a rendszeres testedzésbe, akár már van tapasztalatod, ennek az oldalnak az elolvasásával egy új fejezetet nyithatsz a saját fejlődésed történetében.

Szentes Balázs vagyok, funkcionális személyi edző.

A Thorral korábban én is, mint vendég ismerkedtem meg. Megfogott a terem hangulata, a felszereltsége, de ami talán a leginkább kiváltotta bennem az elköteleződést, az a magas szintű szakmai háttér.

Azt éreztem, hogy megvan az út, egyszerűen ezt akarom csinálni. Eldöntöttem,felhagyok az irodai munkával és belevágok.

A célom az, hogy a funkcionális edzés világán keresztül megkönnyítsem, és színesebbé tegyem az emberek mindennapjait.

Elengedhetetlennek tartom a folyamatos továbbképzést és tanulást, hiszen ezáltal tudok minél többet nyújtani a tanítványaimnak.

Eredetileg közgazdászként diplomáztam 2012-ben, jelenleg mesterdiplomám befejezésén és edzői tudásom folyamatos fejlesztésén ügyködöm. Az alap Sportoktató (testépítés – fitnesz) végzettségem 2015-ben szereztem meg, melyet nemrég egy Sportedző (súlyemelés) oklevéllel egészítettem ki.

Emellett a Thor Academy FMT Level 1. tanfolyamot is hallgattam, amit sikerült megnyernem, így kerültem az edzői gárdába. 2015 szeptembere óta dolgozom itt, ez idő alatt elvégeztem az FMT Level 2.   Online Coaching, Suspension Trainer, Kettlebell Instructor, Street Workout további képzéseit is.

A csapatunkat egytől-egyig kiváló sporttársak alkotják, akikkel élmény együtt dolgozni…

“1 éve és 4 hónapja járok le, úgy, hogy előtte évekig nem mozogtam.  UST-vel indítottam és mondhatjuk hamar felvettem az “iramot”. Korábban 1-2 kg-ot se bírtam megemelni, most meg szinte hihetetlen milyen súlyokat tudok megmozgatni☺️ Nem Balázsnál kezdtem, tavaly ősszel kerültem a csapatába. S igen kitartó, s makacs Velem, sokszor harcolok, hogy miért úgy, miért kell annyit csinálni vagy fejben lekorlátozom magam, hogy ezt a gyakorlatot nem tudom megtanulni… De Ő kipréseli mindenkiből!!! Ez az amiért szeretek ide járni ill. a rengeteg új ismerős, haver és barát miatt.”

Pataki Barbara

„Körülbelül két éve kezdtem el dolgozni Budapesten és akkor gondolkoztam azon, hogy kellene sportolnom valamit. Szerencsére egyik munkatársam már egy ideje látogatta a Thor Gym-et és nekem is ajánlotta. Miután az alap technikákat elsajátítottam az első hónapokban a “Beavatás” alatt, azóta folyamatosan fejlődni szeretnék és minden adódó lehetőséget megragadok, hogy kipróbálhassam és próbára tegyem magam. Rendkívül motiváló Balázs és a csapat, a bajtársak. Ha kimarad egy edzés, akkor már kapom az üzenetet a társaktól, hogy mikor lesz a pótlás vagy éppen Balázs félve kérdezi, hogy “Elkezdődött a fesztiválszezon? ” Rengeteget adott nekem ez a sport kitartásban, hozzáállásban és főként mentálisan. Az egyik kedvenc mottóm pedig az, hogy nem akkor van vége az edzésnek, amikor elfáradtál, hanem amikor kész vagy vele.”

Gyulai Gergő

“Nagyon sok mozgásformát kipróbáltam már, fociztam, kosaraztam, triatlonoztam, sőt még atlétika versenyekre is jártam, de egyik se fogott meg annyira, mint a funkcionális edzés. Jelenleg nem tudnám magam elképzelni, hogy ne ezt a mozgásformát űzzem. Balázs óráin nagyon sokat tanultam és tanulok is mai napig, mely nagyon sokat segítettek a másik hobbym, a Spartan Race akadályfutó versenyekben. Az edzések hatására, múlt évben sikerült abszolválni Közép Európa első Ultra Beast versenyét és azóta is aktívan részt veszek a versenyeken. Apropó Spartan Race, mindenképp ajánlom a Spartan Training Camp-et mindenkinek, bár én még nem vettem részt, de ami késik, az jön. 😉
Az edzések során sok új emberrel ismerkedtem meg és kialakult egy nagyon jó csapat, nagyon jó fej emberekkel, akikkel az edzések mindig jó hangulatban telnek. Én mindenkinek ajánlom, hogy járja végig az utat, nem fogja megbánni. 🙂 ”

Tóth András

Azt mondom neked is, amit minden érdeklődőnek szoktam mondani:

GYERE EL, NÉZZ BE HOZZÁNK,

PRÓBÁLD KI TE IS

Az első alkalom mindig egy állapotfelmérés keretein belül szokott telni.

Eljössz, megmutatom a termet, beszélgetünk, elvégzünk egy mobilitási felmérést, és a végén szabadon dönthetsz, mennyire látsz fantáziát a folytatásban.

A kapcsolatfelvétel nagyon egyszerű módon történik:

  1. Töltsd ki az adataiddal a lenti mezőket, majd kattints a Kipróbálom gombra, amiről azonnal értesítést kapok.
  2. Jó eséllyel épp dolgozom, de amint gépközelbe kerülök, igyekszem feldolgozni az érdeklődésed.
  3. Felveszem veled a kapcsolatot, és egyeztetjük az állapotfelmérés részleteit.

Kérlek, hogy figyelmesen töltsd ki az alábbi mezőket:

Beleegyezek az e-mail címem megadásába, a kérelem feldolgozásának érdekében. További információkért keresd fel Adatvédelmi tájékoztató oldalunkat.

8 + 9 =

Hiszünk abban, hogy mindenki számára létezik az a mozgásforma, amiben igazán képes megtalálni önmagát és ami által úgy lesz képes csúcsformába kerülni, hogy közben hihetetlenül jól is érzi magát. A funkcionális edzés világán keresztül szeretnénk megkönnyíteni, egészségesebbé és színesebbé tenni a mindennapjaidat.

Kövess minket!

Kapcsolat

Címeink:

Budapest, XI. kerület
Nádorfejérvári út 40. (Újbuda)

Budapest, XIII. kerület
Csavargyár utca 2. (Angyalföld)

Budaörs,
Repülőtér út 2/A.

Telefonszám:

+36305448577

Email:

info@functionalstrength.hu

©2019 - FunctionalStrength.hu

Made by: