Edzések

CSOPORTOS EDZÉSEK

BEAVATÁS

Kezdő edzés

Ezt a bevezető kurzust azok számára hoztuk létre, akik az eszközeink használatában kevés jártassággal bírnak. Célunk az erőfejlesztés, a testtudat, koordináció és a kondíció javítása. A résztvevők két hónap alatt elsajátítják az eszközök biztonságos használatát.

Mindezt változatosan, a fokozatosság elve alapján, sok ismétléssel és gyakorlással, kontrollált felmérésekkel valósítjuk meg. A Beavatást éppen ezért nem csak teljesen kezdőknek javasoljuk, teljesítése a közösség minden tagjának ajánlott.

ATHLETIC BODY

Középhaladó edzés

A “Beavatás” programban megtanult ismeretek bővítése, ismétlése. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást mélyítjük el ebben a kurzusban, amely az előző óratípus meghosszabbítása, messzemenően arra épül.

Ebben a haladóbb programban a cél egy erős, atletikus test kialakítása. A Beavatáson átesett atlétáknak ugyanúgy ajánljuk, mint azoknak, akik gyors eredményeket, teljesítménynövekedést szeretnének, mindezt változatosan és biztonságosan, egy jól felépített program keretei között.

UST

Haladó edzés

Itt a hangsúly a kondicionáláson, az erő-állóképesség fejlesztésén van. Az eszközök biztonságos használata és a megfelelően elsajátított gyakorlatok elengedhetetlenek az itt lévő intervallum- vagy köredzések, illetve egyéb komplex feladatok elvégzéséhez.

Ez messzemenően fokozza az anyagcserét, megdolgozza a kardiovaszkuláris rendszert és az oxigénfelvevő rendszert. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokat.

ÁRAINK

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk!

Most induló KEZDŐ KURZUSAINKRA ITT TUDSZ JELENTKEZNI!

 

Ha a haladó csoportjainkba szeretnél bekapcsolódni, ahhoz először részt kell venned egy állapotfelmérésen (mobilitás vizsgálat), melyet követően személyi edzés keretében készítünk fel arra, hogy be tudj csatlakozni a haladók közé (természetesen a feladatok nehézségét mindenki számára egyénileg skálázzuk).

Amennyiben szívesen kipróbálnád edzéseinket, úgy töltsd ki adataidat, majd kattints az “Elküldés” gombra.
Ezt követően hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

Reméljük mielőbb csapatunk tagjaként üdvözölhetünk. 🙂

Jelentkezz abba a csoportunkba, mely leginkább illik edzettségi szintedhez!


ONLINE EDZÉSEK

Az UST edzéseken igyekszünk úgy összeállítani a feladatokat, hogy az lehetőleg minden feladat és eszköztípusból a lehető legtöbb félét tartalmazza, viszonylag hasonló arányban. Ez természetesen nem mindig egy adott edzésnapon valósul meg, hanem a ciklus egészét nézve.

Most egy ÚJ lehetőséget biztosítunk azok számára, akik szeretnék az edzéseket valamilyen irányba specializálni. Természetesen a gyakorlatok nem lesznek teljesen újak, viszont mindenki olyan feladatokat végezhet, amilyen téren a leginkább fejlődni szeretne.

 

Milyen UST Plusz csomagok közül választhattok?

ENDURANCE (UST bérlet + 3.000 Ft):
A
z erő-állóképességi feladatok kapják a hangsúlyt. Aki inkább a pörgősebb edzéseket preferálja, neki ideális választás lehet.

SÚLYEMELÉS (UST bérlet + 3.000 Ft):
A szakítás és a lökés technikájának és azok részmozdulatainak fejlesztése.

ERŐEMELÉS (UST bérlet + 3.000 Ft):
A guggolás, fekvenyomás és felhúzás technikáinak előtérbe helyezése.

KETTLEBELL, TRX, SAJÁT TESTSÚLY (UST bérlet + 3.000 Ft):
Aki esetleg nem preferálja a rudas gyakorlatokat, neki nagyrészt ezen eszközökből álló feladatsorokat állítunk össze.

WOMEN WORKOUT (UST bérlet + 3.000 Ft):
Hangsúlyosabbá válnak azon izomcsoportok, melyek a nők esetében prioritást szoktak élvezni. Az edzéstervezés elsődleges célja az izomtömegnövelés lesz, mely több izolációs gyakorlatot és nagy mennyiségi munkát jelent.

HIPERTRÓFIA (UST bérlet + 3.000 Ft):
Az edzéstervezés elsődleges célja az izomtömegnövelés lesz, mely több izolációs gyakorlatot és nagy mennyiségi munkát jelent.

1:1 COACHING (UST bérlet + 5.000 Ft):
Saját, személyre szabott edzésterv, mely egyeztetve a tanítvánnyal az ő céljainak megfelelően kerül megírásra.

Hogyan kapod meg az edzéstervet?

Az UST Plusz csomagok szerinti terveket, melyek 3 edzést tartalmaznak, hetente küldjük ki, az adott hét előtti vasárnap. Ennek feltétele, hogy legyen érvényes UST Plusz bérleted, melyet a teremben tudsz kifizetni a recepción.
(Amennyiben a jelentkezéskor már van érvényes UST bérleted, úgy annak lejártáig nem szükséges az UST Plusz bérlet kiváltása, elegendő azt a következő bérletvásárláskor megvenni, ettől függetlenül ezen időszak alatt is küldeni fogjuk az edzéstervet.)

 

UST Plusz csomag JELENTKEZÉS!

Amennyiben szívesen kipróbálnád UST Plusz csomagjaink egyikét, úgy töltsd ki adataidat, majd kattints a “JELENTKEZEM” gombra.

 


SZEMÉLYI EDZÉS

A csoportos órákon felül lehetőséget nyújtunk személyi edzés keretein belül is a közös munkára. Edzésrendszerünk módot ad azon személyeknek edzői felügyelet mellett dolgozni, akik egyéni céljaiknak és saját preferenciáiknak megfelelően szeretnének tréningezni. A fejlődési potenciál a privát alkalmakkal a legjobban kiaknázható, hiszen ekkor az oktató figyelme kizárólag egy személyre összpontosul. A technikák gyorsabb elsajátításán és finomításán felül a személyre szabott terhelést is könnyebb optimalizálni. Várjuk szeretettel azokat, akik élnének e lehetőségekkel és valamely edzőnkkel szívesen kooperálnánk rövidebb, de remélhetőleg hosszabb távon.

Az Thor Gym-ekben az alábbi felszerelések várnak titeket

Olimpiai rúd + sok-sok súly

Egykezes súlyzók

Kettlebel, girja

Szabad súlyok

Evezőgép

Air bike

TRX

Wall ball

Szalagok

Mászókötél

Haskerék

Dobozok, boxok

Hiszünk abban, hogy mindenki számára létezik az a mozgásforma, amiben igazán képes megtalálni önmagát és ami által úgy lesz képes csúcsformába kerülni, hogy közben hihetetlenül jól is érzi magát. A funkcionális edzés világán keresztül szeretnénk megkönnyíteni, egészségesebbé és színesebbé tenni a mindennapjaidat.

Kövess minket!

Kapcsolat

Címeink:

Budapest, XI. kerület
Nádorfejérvári út 40. (Újbuda)

Budapest, XIII. kerület
Csavargyár utca 2. (Angyalföld)

Budaörs,
Repülőtér út 2/A.

Telefonszám:

+36305448577

Email:

info@functionalstrength.hu

©2019 - FunctionalStrength.hu

Made by: