Edzések

CSOPORTOS EDZÉSEK

FST KEZDŐ

Időtartam: 8 HÉT

Ezt a bevezető kurzust azok számára hoztuk létre, akik az eszközeink használatában kevés jártassággal bírnak. Célunk az erőfejlesztés, a testtudat, koordináció és a kondíció javítása. A résztvevők két hónap alatt elsajátítják az eszközök biztonságos használatát.

Mindezt változatosan, a fokozatosság elve alapján, sok ismétléssel és gyakorlással, kontrollált felmérésekkel valósítjuk meg. Ezt a csoportot éppen ezért nem csak teljesen kezdőknek javasoljuk, teljesítése a közösség minden tagjának ajánlott.

FST KÖZÉPHALADÓ

Időtartam: 8 HÉT

Az “FST KEZDŐ” programban megtanult ismeretek bővítése, ismétlése. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást mélyítjük el ebben a kurzusban, amely az előző óratípus meghosszabbítása, messzemenően arra épül.

Ebben a haladóbb programban a cél egy erős, atletikus test kialakítása. A kezdő kurzuson átesett atlétáknak ugyanúgy ajánljuk, mint azoknak, akik gyors eredményeket, teljesítménynövekedést szeretnének, mindezt változatosan és biztonságosan, egy jól felépített program keretei között.

FST HALADÓ

Időtartam: FOLYAMATOS 🙂

Itt a hangsúly a kondicionáláson, az erő-állóképesség fejlesztésén van. Az eszközök biztonságos használata és a megfelelően elsajátított gyakorlatok elengedhetetlenek az itt lévő intervallum- vagy köredzések, illetve egyéb komplex feladatok elvégzéséhez.

Ez messzemenően fokozza az anyagcserét, megdolgozza a kardiovaszkuláris rendszert és az oxigénfelvevő rendszert. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokat.

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk!

Ha a haladó csoportjainkba szeretnél bekapcsolódni, ahhoz először részt kell venned egy állapotfelmérésen (mobilitás vizsgálat), melyet követően személyi edzés keretében készítünk fel arra, hogy be tudj csatlakozni a haladók közé (természetesen a feladatok nehézségét mindenki számára egyénileg skálázzuk).

Amennyiben szívesen kipróbálnád edzéseinket, úgy töltsd ki adataidat, majd kattints az “Elküldés” gombra.
Ezt követően hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

Reméljük mielőbb csapatunk tagjaként üdvözölhetünk. 🙂

Jelentkezz abba a csoportunkba, mely leginkább illik edzettségi szintedhez!


  Online edzések

  Ha nem tudsz személyesen eljönni a terembe vagy megvan a megszokott helyed, akkor egyedi online edzéstervet – 1:1 COACHING – tudsz tőlünk igényelni, melyet bárhol végigcsinálhatsz! Ez természetesen teljesen a Te igényeid és céljaid szerint lesz kialakítva.

  AZ 1:1 COACHING csomag díja

  12.000 Ft / hó*

  *A csomag díja a teremhasználatot nem tartalmazza.

  JELENTKEZÉS!

  Amennyiben szívesen kipróbálnád 1:1 COACHING csomagunkat, úgy töltsd ki adataidat, majd kattints a „JELENTKEZEM” gombra.

   


   SZEMÉLYI EDZÉS

   A csoportos órákon felül lehetőséget nyújtunk személyi edzés keretein belül is a közös munkára. Edzésrendszerünk módot ad azon személyeknek edzői felügyelet mellett dolgozni, akik egyéni céljaiknak és saját preferenciáiknak megfelelően szeretnének tréningezni. A fejlődési potenciál a privát alkalmakkal a legjobban kiaknázható, hiszen ekkor az oktató figyelme kizárólag egy személyre összpontosul. A technikák gyorsabb elsajátításán és finomításán felül a személyre szabott terhelést is könnyebb optimalizálni. Várjuk szeretettel azokat, akik élnének e lehetőségekkel és valamely edzőnkkel szívesen kooperálnánk rövidebb, de remélhetőleg hosszabb távon.

   A SZEMÉLYI EDZÉS díja

   személyes megbeszélés szerint*

   *A személyi edzés díja a teremhasználatot nem tartalmazza.

   JELENTKEZÉS!

   Amennyiben szívesen kipróbálnád személyi edzéseinket, úgy töltsd ki adataidat, majd kattints a „JELENTKEZEM” gombra.

    


    Az Thor Gym-ekben az alábbi felszerelések várnak titeket

    Olimpiai rúd + sok-sok súly

    Egykezes súlyzók

    Kettlebel, girja

    Szabad súlyok

    Evezőgép

    Air bike

    TRX

    Wall ball

    Szalagok

    Mászókötél

    Haskerék

    Dobozok, boxok