Heroes’ Team – Szakál Gergő

Heroes’ Team – Szakál Gergő

Balázs még nyár közepén kért fel, hogy írjak egy bemutatkozást magamról. Azóta nagyon sok dolgot másképp látok, így izgalmas volt elővenni a már korábban elkészített jegyzetet és átírni a mai állapotoknak megfelelően.

(tovább…)

Heroes’ team – Horváth Tamás

Heroes’ team – Horváth Tamás

Az út a cél, avagy hogyan futottam meg a 2018-as szezont

Balázs megkért, hogy írjak arról, hogy hogyan jutottam oda, hogy idén lefutottam életem első maratonját, és hogy hogyan volt összeegyeztethető a felkészülés a Thoros edzéseimmel, és én örömmel osztom meg veletek a tapasztalataimat.

(tovább…)

Heroes’ team – Várkonyi Zoltán

Heroes’ team – Várkonyi Zoltán

Másik cikksorozatom “Heroes’ team” témában startol el. Ebben olyan mindennapi harcosokról tudhattok meg majd többet, akik akár egy kialakított egzisztencia, meglévő tanulmányok vagy gyereknevelés mellett is képesek időt és energiát fordítani az edzésekre. Egészségük és megfelelő kondíciójuk megőrzése fontos szerepet játszik a megannyi teendő mellett a hétköznapokban…

(tovább…)

Sport a sportban – Brandt Evelin

Sport a sportban – Brandt Evelin

Egyik cikksorozatom a “Sport a sportban” jeligével indul el. Ebben azon tanítványaim fognak mesélni magukról, akik a funkcionális edzések mellett más sportot is rendszeresen űznek. Evelin nyitja a sort, aki egy igazán nehéz és látványos mozgásformát végez az erő/állóképességi tréningek mellett…

(tovább…)

Mi is az a Challenge ’24?

Mi is az a Challenge ’24?

A Thorban ritkán szünetel a munka, nálunk mindig akad program bőven: Egyik népszerű új kezdeményezésünk egészen speciális: 24 órán keresztüli edzés. Ha van nemes kihívás a szervezet részére, akkor ez bizony annak minősül. A szervezővel, vagyis velem történt beszélgetést olvashatjátok itt a sikeres kihívásról.

(tovább…)

Így indult a Spartan Training Camp

Így indult a Spartan Training Camp

Most már több, mint három éve néhány lelkes vendégünk kitalálta, hogy vegyünk részt az április 9-én megrendezésre kerülő Spartan Race Sprint versenyen, Visegrádon. Nagy létszámú, harcias csapatunk annyira jól érezte magát, hogy megbeszéltük, a következőn is ott a helyünk, sőt ha már kettőt meg tudunk csinálni, akkor szerezzük meg a Trifectát.

(tovább…)

Hiszünk abban, hogy mindenki számára létezik az a mozgásforma, amiben igazán képes megtalálni önmagát és ami által úgy lesz képes csúcsformába kerülni, hogy közben hihetetlenül jól is érzi magát. A funkcionális edzés világán keresztül szeretnénk megkönnyíteni, egészségesebbé és színesebbé tenni a mindennapjaidat.

Kövess minket!

Kapcsolat

Címeink:

Budapest, XI. kerület
Nádorfejérvári út 40. (Újbuda)

Budapest, XIII. kerület
Csavargyár utca 2. (Angyalföld)

Budaörs,
Repülőtér út 2/A.

Telefonszám:

+36305448577

Email:

info@functionalstrength.hu

©2019 - FunctionalStrength.hu

Made by: