Edzőink

Szentes Balázs – Vezető edző

Sziasztok! Eredetileg közgazdászként diplomáztam 2012-ben, azonban a sport szeretete erősebbnek bizonyult. Ennek köszönhető, hogy mostanra számos emberrel sikerült megismertetnem és megszerettetnem ezt a mozgásformát, akik közül most is körülbelül 100 fővel dolgozunk együtt, haladva előre a célok felé. Elengedhetetlennek tartom a folyamatos továbbképzést és tanulást, hiszen ezáltal tudok én is minél többet nyújtani a tanítványaimnak. Jelenleg Sportoktató (testépítés – fitnesz), Sportedző (súlyemelés), valamint Thor Academy keretében elvégzett FMT Level 1., FMT Level 2. (Online Coaching, Suspension Trainer, Kettlebell Instructor és Street Workout) képesítésekkel rendelkezem. Célom, hogy a minél magasabb szintű szakmai háttér által olyan edzéseket tudjunk biztosítani, melyek a lehető legjobban segítik a céljaid elérését.

Takács Bálint – FMT trainer

Sziasztok! Alapvetően én is közgazdász vagyok, de mindig is szerettem sportolni, versenyezni. 2016- ban ismerkedtem meg a funkcionális edzéssel, ami annyira megtetszett, hogy elvégeztem a Thor Academy Functional Movement Trainer Level 1. képzését. Jelenleg ha nem is minden nap, de alapvetően engem is megtaláltok a teremben, ahol igyekszem a legjobb tudásom szerint átadni a tanultakat. Remélem Te is mielőbb csatlakozol hozzánk, hogy részese lehess, ennek a kiváló csapatnak.

Jákfalvi Anett – FMT trainer

Sziasztok! A csapat női szakaszát erősítem. A Testnevelési Egyetemen diplomáztam testnevelő-gyógytestnevelő szakon, és a hétköznapokban a jövő generációjával igyekszem megszerettetni a mozgást. Gyermekkoromtól kezdve a sport életem egyik mozgatórugója, mely középpontját már régóta a tánc adja. Emellett évek óta foglalkozom a funkcionális edzéssel, melyben jobban elmélyedve magam is abszolváltam az Thor Gym FMT képzését. Szeretném a megszerzett elméleti és gyakorlati tudást az edzésekbe átültetni, és segíteni neked a kondicionális képességeid javításában.

Kiss Rebeka – FMT trainer

Sziasztok! Örökmozgó ember lévén a testmozgás mindig az életem részeként szerepelt. Szerettem volna másoknak is segíteni abban, hogy egy mozgékonyabb, egészségesebb életet élhessenek, így elvégeztem az IFBB szakedző képzést és személyi edzőként kezdtem el tevékenykedni, ám – mindamellett hogy nagyon szeretem – a hagyományos edzőtermek világa kezdett kevésnek bizonyulni számomra és elkezdtem érdeklődni a funkcionális edzések után is. A Thor Gym FMT Level 1. képzés mellett döntöttem. Szeretnék minél több embernek segíteni és támaszt nyújtani, hogy a sportolás által egy egészségesebb és magabiztosabb testi-lelki kompozíciót tudhassanak a magukénak.

Bakos Barbara – FMT trainer

Sziasztok! A Thor Gymmel 2015-ben ismerkedtem meg, és már az első alkalommal tudtam, hogy jó helyen járok. A funkcionális edzés szeretete odáig vezetett, hogy 2017 nyarán elvégeztem a Functional Movement Trainer Level 1. képzést, majd pár hónappal később lehetőségem nyílt edzőként tevékenykedni a zuglói teremben. Egy idő után visszatértem a civil munkámhoz, jelenleg pályázati projektmenedzser vagyok, de az edzés és egészséges táplálkozás azóta is a mindennapjaim része. Céljaim között szerepelt, hogy utóbbiról is minél többet megtanuljak és képezzem magam, ezért tavaly szeptemberben oklevelet szereztem Életmód-és táplálkozási tanácsadó, valamint Sporttáplálkozás, Táplálék kiegészítés tanfolyamok során. Remélem a megszerzett tudással és az évek során szerzett tapasztalattal Nekte is tudok segíteni!

Abonyi Ádám – FMT trainer

Sziasztok! Csatlakoznék én is a közgazdászok társaságához. Tanulmányaimat a BGF-en végeztem 2012-ben, külön sikerként könyvelve el, hogy közgazdász szakon megírhattam a „Testépítők táplálkozása” című diplomamunkámat. Ebből már kitalálhatjátok, melyik szférából is jöttem. Gyermekkorom óta sportolok, ami először úszással kezdődött, majd az asztali tenisz is belépett közben, amit követett a labdarúgás, vízilabda, kosárlabda, kézilabda. A főiskola kezdetével a hobbi testépítéssel folytatódott ez, ami elkísért a Thor-os pályafutásom kezdetéig. 2018 novemberében csatlakoztam a Thor-hoz. Nem kellett sok, és rá 1 hónapra jelentkeztem is az akkor startoló FMT képzéshez, ahol sikeresen megszereztem a Functional Movement Trainer Level 1. képesítést. Már itt megfogalmazódott a cél bennem, hogy a jövőben, mint Thor-os edző szeretnék tevékenykedni.

Szentes Péter – FMT trainer

Sziasztok! Nagy öröm számomra, hogy a Functional Strength edzői gárdájának tagja lehetek. 2016-ban Sportoktatói végzettséget (testépítés – fitnesz) szereztem, majd 2019 júliusában átvettem a Thor Gym FMT Level 1. tanfolyam sikeres teljesítéséért járó oklevelet.

Ezen képzéseken szerzett tudást és az eddigi gyakorlati tapasztalataimat próbálom átültetni az általam vezényelt edzésekbe. Kollégáimmal nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, valamint a helyes mozgásminták tanulására, gyakorlására. Fontos szerepet kap még az erő és állóképesség fejlesztése is. 

Sport terén elég sokszínű múltat tudhatok magam mögött. Fiatalkoromat a csapatsportoknak szenteltem, melyeket az idő múlásával felváltottak a súlyzós erőedzések és a küzdősportok.

Ezek után megismerkedtem a funkcionális edzéssel, amely teljes mértékben átformálta a gondolkodásomat e téren.

Mindent megteszek annak érdekében, hogy leendő vendégeinket a csoportos órák keretein belül megismertessem az edzésmódszer előnyeivel, sajátosságaival és pozitív hatásaival.

Mindig is szerettem csoportban dolgozni és a kitűzött célokat közös erőfeszítéssel elérni, de nagyon kedvelem az egyénekre irányuló kihívásokat is.

Remélem mielőbb találkozunk! Várunk Téged a Functional Strength edzésein! 🙂 

 

Írj üzenetet!


    Itt találsz minket!