FST INTENZÍV kurzus– JELENTKEZÉS

KEZDD EL MOST!

Csatlakozz a 2024. április 8-én, hétfőn induló INTENZÍV kurzusunkhoz, ahol 8 HÉTEN keresztül, heti 3 NAP edzés vár Rád! A cél az ERŐÁLLÓKÉPESSÉG és ROBBANÉKONYSÁG növelése, hogy a kurzus végére már Te is a HALADÓ csoport tagja lehess!

Ha részese akarsz lenni egy olyan csapatnak, ami nem csak az edzőteremben, hanem azon kívül is összetart, akkor jó helyen jársz!

Itt nem kell azon izgulnod, hogy egyedül kell végig nyomnod az edzést, mert mindig többen vannak az órákon. Szóval ha csak ez a kezdő lökés hiányzik, akkor hajrá, kezdd el!

Jelentkezz INTENZÍV kurzusunkra!

KURZUSAINK 2024.04.08-tól KEZDŐDNEK

CSATLAKOZNI 2024.04.22-ig LEHETSÉGES

HELYSZÍN és IDŐPONTOK

Thor Gym

ÚJBUDA

1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40.

Hétfő, szerda, péntek:

17:00

JELENTKEZÉS

 Töltsd ki adataidat, válaszd ki a számodra megfelelő idősávot, majd kattints az “Elküldés” gombra.

Ezt követően e-mailben hamarosan értesítünk a további részletekről.

Reméljük mielőbb csapatunk tagjaként üdvözölhetünk.

Az órák eredeti áron havi csoportos bérlettel /28.000 Ft/ (30 napos) vagy

AYCM kártya (L-től) + AYCM kiegészítő bérlettel /15.000 Ft/ látogathatóak, azonban

MOST AKCIÓSAN 19.900 Ft-ért VAGY AYCM kártyáért (L-től) cserébe

tudsz részt venni az órákon az első bérletvásárlástól számított 2 HÓNAPON keresztül, mely mellé korlátlan teremhasználat is tartozik.

  FST INTENZÍV kurzus indulás dátuma: 2024.04.08. HÉTFŐ

  Nap

  :

  Óra

  :

  Perc

  :

  Mp

  Az EDZÉSRENDSZER

  Cél az ERŐ, ÁLLÓKÉPESSÉG és a ROBBANÉKONYSÁG növelése.

  A gyakorlatok között megtalálható:

  – kardio,
  – saját testsúlyos,
  – TRX-es,
  – kettlebell-es vagy
  – olimpiai rudas gyakorlatokat.

  INTENZÍV kurzusunkat NEKED ajánljuk, ha

  – már korábban is találkoztál hasonló gyakorlatokkal, de szeretnéd magad továbbfejleszteni;
  – még nem találkoztál ezekkel a gyakorlatokkal, de közel áll hozzád a mozgás és a sport, így szeretnéd ezt is elsajátítani;
  – haladóbb szinten vagy és szeretnél továbbfejlődni.

   EDZÉSRENDSZER, MELY ÁLTAL CSÚCSFORMÁBA KERÜLHETSZ ÉS ELÉRHETED CÉLJAIDAT!

   CSAPATBAN KÖNNYEBB, MINT EGYEDÜL

   Ha részese akarsz lenni egy olyan közösségnek, akik nem csak az edzőteremben, hanem azon kívül is összetartanak, akkor csatlakozz!

   Itt nem kell azon izgulnod, hogy egyedül kell végig nyomnod az edzést, mert mindig sokan vannak az órákon. Szóval ha csak ez a kezdő lökés hiányzik, akkor hajrá, kezdd el!

   Mi az edzéseken segítjük, támogatjuk és motiváljuk egymást. Hidd el, olyan jól fogod érezni magad, hogy észre sem veszed, és vége az edzésnek.

   MIRE SZÁMÍTHATSZ A JÖVŐBEN?

   INTENZÍV KURZUS

   A kurzus célja, hogy olyan szintre érj el, amivel utána mindenféle gond nélkül csatlakozhatsz a haladó csoportokba. Ehhez természetesen minden körülmény adott lesz, hiszen 8 héten át, heti 3-szori edzés vár Rád! Ezen alkalmak során végigvesszük az összes eszköz használatát, valamint megnézzük a különböző gyakorlatok helyes kivitelezését, hogy később a terhelés növelése alatt ezekkel már ne legyen probléma. Természetesen nem csak elméletben sajátítjuk el ezeket a dolgokat, hanem „rendes” edzések keretében, tehát nem kell aggódnod, ezen időszak alatt is biztosan fogsz fejlődni!

   Mivel a kurzus felépítése nevéből is adódóan elég intenzív, így az induló csoportok létszámát 10 főben maximalizáljuk, hogy a kellő edzői figyelem biztosan meglegyen, illetve elegendő hely is rendelkezésre álljon.

   Amit ígérhetünk, hogy a 8 hét végére magabiztosan tudod használni az eszközöket és ismerni a gyakorlatokat, valamint az erőnléted is nagy mértékben fejlődni fog. Ezt követően pedig a haladó órák következnek, már egy komplexebb edzésterv szerint, szintén folyamatos edzői felügyelet mellett.

   HALADÓ SZINT

   Itt a hangsúly a kondicionáláson és az erő-állóképesség fejlesztésén van. Az eszközök biztonságos használata és a megfelelően elsajátított gyakorlatok elengedhetetlenek az itt lévő intervallum- és köredzések, illetve egyéb komplex feladatok elvégzéséhez.

   Ez messzemenően fokozza az anyagcserét, megdolgozza a kardiovaszkuláris- és az oxigénfelvevő rendszert. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokat.

   Egy kis ízelítő, hogy mi vár rád!