FST INTENZÍV kurzus– JELENTKEZÉS

KEZDD EL MOST!

Csatlakozz a 2023. október 9-én, hétfőn induló INTENZÍV kurzusunkhoz, ahol 8 HÉTEN keresztül, heti 3 NAP edzés vár Rád! A cél az ERŐÁLLÓKÉPESSÉG és ROBBANÉKONYSÁG növelése, hogy a kurzus végére már Te is a HALADÓ csoport tagja lehess!

Ha részese akarsz lenni egy olyan csapatnak, ami nem csak az edzőteremben, hanem azon kívül is összetart, akkor jó helyen jársz!

Itt nem kell azon izgulnod, hogy egyedül kell végig nyomnod az edzést, mert mindig többen vannak az órákon. Szóval ha csak ez a kezdő lökés hiányzik, akkor hajrá, kezdd el!

Jelentkezz INTENZÍV kurzusunkra!

KURZUSAINK 2023.10.09-től KEZDŐDNEK

CSATLAKOZNI 2023.10.23-ig LEHETSÉGES

HELYSZÍN és IDŐPONTOK

Thor Gym

ÚJBUDA

1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40.

Hétfő, szerda, péntek:

7:00, 19:00

Kedd, csütörtök, péntek:

18:30 (péntek 19:00)

JELENTKEZÉS

Töltsd ki adataidat, válaszd ki a számodra megfelelő idősávot, majd kattints az “Elküldés” gombra.

Ezt követően e-mailben hamarosan értesítünk a további részletekről.

Reméljük mielőbb csapatunk tagjaként üdvözölhetünk.

Az órák havi csoportos bérlettel (30 napos) vagy AYCM kártyával (L-től) látogathatóak. Ennek eredeti ára 25.000 Ft, melyet

MOST AKCIÓSAN 19.900 Ft-ÉRT

tudsz kiváltani az első bérletvásárlástól számított 2 HÓNAPON keresztül. Az órákon felül korlátlan teremhasználatára is feljogosít.

FST INTENZÍV kurzus indulás dátuma: 2023.10.09. HÉTFŐ

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az EDZÉSRENDSZER

Cél az ERŐ, ÁLLÓKÉPESSÉG és a ROBBANÉKONYSÁG növelése.

A gyakorlatok között megtalálható:

– kardio,
– saját testsúlyos,
– TRX-es,
– kettlebell-es vagy
– olimpiai rudas gyakorlatokat.

INTENZÍV kurzusunkat NEKED ajánljuk, ha

– már korábban is találkoztál hasonló gyakorlatokkal, de szeretnéd magad továbbfejleszteni;
– még nem találkoztál ezekkel a gyakorlatokkal, de közel áll hozzád a mozgás és a sport, így szeretnéd ezt is elsajátítani;
– haladóbb szinten vagy és szeretnél továbbfejlődni.

  EDZÉSRENDSZER, MELY ÁLTAL CSÚCSFORMÁBA KERÜLHETSZ ÉS ELÉRHETED CÉLJAIDAT!

  CSAPATBAN KÖNNYEBB, MINT EGYEDÜL

  Ha részese akarsz lenni egy olyan közösségnek, akik nem csak az edzőteremben, hanem azon kívül is összetartanak, akkor csatlakozz!

  Itt nem kell azon izgulnod, hogy egyedül kell végig nyomnod az edzést, mert mindig sokan vannak az órákon. Szóval ha csak ez a kezdő lökés hiányzik, akkor hajrá, kezdd el!

  Mi az edzéseken segítjük, támogatjuk és motiváljuk egymást. Hidd el, olyan jól fogod érezni magad, hogy észre sem veszed, és vége az edzésnek.

  MIRE SZÁMÍTHATSZ A JÖVŐBEN?

  INTENZÍV KURZUS

  A kurzus célja, hogy olyan szintre érj el, amivel utána mindenféle gond nélkül csatlakozhatsz a haladó csoportokba. Ehhez természetesen minden körülmény adott lesz, hiszen 8 héten át, heti 3-szori edzés vár Rád! Ezen alkalmak során végigvesszük az összes eszköz használatát, valamint megnézzük a különböző gyakorlatok helyes kivitelezését, hogy később a terhelés növelése alatt ezekkel már ne legyen probléma. Természetesen nem csak elméletben sajátítjuk el ezeket a dolgokat, hanem “rendes” edzések keretében, tehát nem kell aggódnod, ezen időszak alatt is biztosan fogsz fejlődni!

  Mivel a kurzus felépítése nevéből is adódóan elég intenzív, így az induló csoportok létszámát 10 főben maximalizáljuk, hogy a kellő edzői figyelem biztosan meglegyen, illetve elegendő hely is rendelkezésre álljon.

  Amit ígérhetünk, hogy a 8 hét végére magabiztosan tudod használni az eszközöket és ismerni a gyakorlatokat, valamint az erőnléted is nagy mértékben fejlődni fog. Ezt követően pedig a haladó órák következnek, már egy komplexebb edzésterv szerint, szintén folyamatos edzői felügyelet mellett.

  HALADÓ SZINT

  Itt a hangsúly a kondicionáláson és az erő-állóképesség fejlesztésén van. Az eszközök biztonságos használata és a megfelelően elsajátított gyakorlatok elengedhetetlenek az itt lévő intervallum- és köredzések, illetve egyéb komplex feladatok elvégzéséhez.

  Ez messzemenően fokozza az anyagcserét, megdolgozza a kardiovaszkuláris- és az oxigénfelvevő rendszert. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokat.

  Egy kis ízelítő, hogy mi vár rád!

  Hiszünk abban, hogy mindenki számára létezik az a mozgásforma, amiben igazán képes megtalálni önmagát és ami által úgy lesz képes csúcsformába kerülni, hogy közben hihetetlenül jól is érzi magát. A funkcionális edzés világán keresztül szeretnénk megkönnyíteni, egészségesebbé és színesebbé tenni a mindennapjaidat.

  Kövess minket!

  Kapcsolat

  Címeink:

  Budapest, XI. kerület
  Nádorfejérvári út 40. (Újbuda)

  Budapest, XIII. kerület
  Csavargyár utca 2. (Angyalföld)

  Budaörs,
  Repülőtér út 2/A.

  Telefonszám:

  +36305448577

  Email:

  info@functionalstrength.hu

  ©2019 - FunctionalStrength.hu

  Made by: