KEZDŐ csoport JELENTKEZÉS

A MYPROTEIN támogatásával

ÉLMÉNY AZ EDZÉSBEN

Ha részese akarsz lenni egy olyan csapatnak, akik nem csak az edzőteremben, hanem azon kívül is összetartanak, akkor csatlakozz!

Itt nem kell azon izgulnod, hogy egyedül kell végig nyomnod az edzést, mert mindig többen vannak az órákon. Szóval ha csak ez a kezdő lökés hiányzik, akkor hajrá, kezdd el!

Mi az edzéseken segítjük, támogatjuk és motiváljuk egymást, így remélhetőleg olyan jól fogod érezni magad, hogy haza se akarsz majd menni! 🙂

Jelentkezz KEZDŐ csoportunkba!

 

 

ÓRÁINK 2023.06.05-től KEZDŐDNEK

 

 

CSATLAKOZNI 2023.06.19-ig LEHETSÉGES

 

HELYSZÍN és IDŐPONTOK

Thor Gym

ZUGLÓ

1144 Budapest, Füredi utca 72-76.

Hétfő, szerda:

17:00, 18:00, 19:00

JELENTKEZÉS

Töltsd ki adataidat, válaszd ki a számodra megfelelő idősávot, majd kattints az “Elküldés” gombra.

Ezt követően e-mailben hamarosan értesítünk a további részletekről.

Az órák havi csoportos bérlettel (30 napos) vagy AYCM kártyával (L-től) látogathatóak. Ennek teljes ára 25.000 Ft, melyet

MOST AKCIÓSAN 17.900 Ft-ÉRT

tudsz kiváltani az első bérletvásárlástól számított 4 HÓNAPON keresztül. Az órákon felül korlátlan teremhasználatára is feljogosít.

Következő KEZDŐ csoport indulás dátuma: 2023.06.05. HÉTFŐ

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

AZ EDZÉSRENDSZER

Cél a mobilitás, stabilitás, légzés és a testtartás javítása, valamint az ERŐ, ÁLLÓKÉPESSÉG és a GYORSASÁG növelése.

A gyakorlatok között megtalálható:

– kardio,
– saját testsúlyos,
– TRX-es,
– kettlebell-es vagy
– olimpiai rudas gyakorlatokat.

KEZDŐ csoportunkat NEKED ajánljuk, ha

– most szeretnéd elkezdeni a rendszeres testmozgást;
– haladóbb szinten vagy és szeretnél továbbfejlődni.

MIRE SZÁMÍTHATSZ A JÖVŐBEN?

KEZDŐ

Ezt a bevezető kurzust azok számára hoztuk létre, akik az eszközeink használatában kevesebb jártassággal bírnak vagy most szeretnék újrakezdeni az edzéseket. Célunk az erőfejlesztés, a testtudat, koordináció és a kondíció javítása. A résztvevők két hónap alatt elsajátítják az eszközök biztonságos használatát.

Mindezt változatosan, a fokozatosság elve alapján, sok ismétléssel és gyakorlással, kontrollált felmérésekkel valósítjuk meg. Ezt a csoportot éppen ezért nem csak teljesen kezdőknek javasoljuk, teljesítése a közösség minden tagjának ajánlott.

KÖZÉPHALADÓ

Az “FST KEZDŐ” programban megtanult ismeretek bővítése, ismétlése. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást mélyítjük el ebben a kurzusban, amely az előző óratípus meghosszabbítása, messzemenően arra épül.

 Ebben a haladóbb programban a cél egy erős, atletikus test kialakítása. A kezdő kurzuson átesett atlétáknak ugyanúgy ajánljuk, mint azoknak, akik gyors eredményeket, teljesítménynövekedést szeretnének, mindezt változatosan és biztonságosan, egy jól felépített program keretei között.

 

HALADÓ

Itt a hangsúly a kondicionáláson, az erő-állóképesség fejlesztésén van. Az eszközök biztonságos használata és a megfelelően elsajátított gyakorlatok elengedhetetlenek az itt lévő intervallum- vagy köredzések, illetve egyéb komplex feladatok elvégzéséhez.

Ez messzemenően fokozza az anyagcserét, megdolgozza a kardiovaszkuláris rendszert és az oxigénfelvevő rendszert. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokat.

Egy kis ízelítő, hogy mi vár rád!

Hiszünk abban, hogy mindenki számára létezik az a mozgásforma, amiben igazán képes megtalálni önmagát és ami által úgy lesz képes csúcsformába kerülni, hogy közben hihetetlenül jól is érzi magát. A funkcionális edzés világán keresztül szeretnénk megkönnyíteni, egészségesebbé és színesebbé tenni a mindennapjaidat.

Kövess minket!

Kapcsolat

Címeink:

Budapest, XI. kerület
Nádorfejérvári út 40. (Újbuda)

Budapest, XIII. kerület
Csavargyár utca 2. (Angyalföld)

Budaörs,
Repülőtér út 2/A.

Telefonszám:

+36305448577

Email:

info@functionalstrength.hu

©2019 - FunctionalStrength.hu

Made by: