INTENZÍV kurzus JELENTKEZÉS

KEZDD EL MOST!

Csatlakozz a 2023. szeptember 5-én, kedden induló INTENZÍV kurzusunkhoz, ahol 8 HÉTEN keresztül, heti 3 NAP edzés vár Rád! A cél az ERŐ, ÁLLÓKÉPESSÉG és ROBBANÉKONYSÁG növelése, hogy a kurzus végére, már Te is a HALADÓ csoport tagja lehess!

Ha részese akarsz lenni egy olyan csapatnak, akik nem csak az edzőteremben, hanem azon kívül is összetartanak, akkor jó helyen jársz!

Itt nem kell azon izgulnod, hogy egyedül kell végig nyomnod az edzést, mert mindig többen vannak az órákon. Szóval ha csak ez a kezdő lökés hiányzik, akkor hajrá, kezdd el!

Jelentkezz INTENZÍV kurzusunkra!

 

 

ÓRÁINK 2023.09.05-től KEZDŐDNEK

 

 

CSATLAKOZNI 2023.09.19-ig LEHETSÉGES

 

HELYSZÍN és IDŐPONT

Thor Gym

ÚJBUDA

1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40.

Kedd, csütörtök, péntek:

18:30

JELENTKEZÉS

Töltsd ki adataidat, válaszd ki a számodra megfelelő idősávot, majd kattints az “Elküldés” gombra.

Ezt követően e-mailben hamarosan értesítünk a további részletekről.

Az órák havi csoportos bérlettel (30 napos) vagy AYCM kártyával (L-től) látogathatóak. Ennek teljes ára 25.000 Ft, melyet

MOST AKCIÓSAN 19.900 Ft-ÉRT

tudsz kiváltani az első bérletvásárlástól számított 2 HÓNAPON keresztül. Az órákon felül korlátlan teremhasználatára is feljogosít.

  Az INTENZÍV kurzus indulásának dátuma: 2023.09.05. KEDD

  Nap

  :

  Óra

  :

  Perc

  :

  Mp

  AZ EDZÉSRENDSZER

  Cél az ERŐ, ÁLLÓKÉPESSÉG és a ROBBANÉKONYSÁG növelése.

  A gyakorlatok között megtalálható:

  – kardio,
  – saját testsúlyos,
  – TRX-es,
  – kettlebell-es vagy
  – olimpiai rudas gyakorlatokat.

  INTENZÍV kurzusunkat NEKED ajánljuk, ha

  – már korábban is találkoztál hasonló gyakorlatokkal, de szeretnéd magad továbbfejleszteni;
  – még nem találkoztál ezekkel a gyakorlatokkal, de közel áll hozzád a mozgás és a sport, így szeretnéd ezt is elsajátítani;
  – haladóbb szinten vagy és szeretnél továbbfejlődni.

  MIRE SZÁMÍTHATSZ?

  INTENZÍV KURZUS

  A kurzus célja, hogy olyan szintre érj el, amivel utána mindenféle gond nélkül csatlakozhatsz a haladó csoportokba. Ehhez természetesen minden körülmény adott lesz, hiszen 8 héten át, heti 3-szori edzés vár Rád! Ezen alkalmak során végigvesszük az összes eszköz használatát, valamint megnézzük a különböző gyakorlatok helyes kivitelezését, hogy később a terhelés növelése alatt ezekkel már ne legyen probléma. Természetesen nem csak elméletben sajátítjuk el ezeket a dolgokat, hanem „rendes” edzések keretében, tehát nem kell aggódnod, ezen időszak alatt is biztosan fogsz fejlődni!

  Mivel a kurzus felépítése nevéből is adódóan elég intenzív, így az induló csoportok létszámát 10 főben maximalizáljuk, hogy a kellő edzői figyelem biztosan meglegyen, illetve elegendő hely is rendelkezésre álljon.

  Amit ígérhetünk, hogy a 8 hét végére magabiztosan tudod használni az eszközöket és ismerni a gyakorlatokat, valamint az erőnléted is nagy mértékben fejlődni fog. Ezt követően pedig a haladó órák következnek, már egy komplexebb edzésterv szerint, szintén folyamatos edzői felügyelet mellett.

  HALADÓ SZINT

  Itt a hangsúly a kondicionáláson és az erő-állóképesség fejlesztésén van. Az eszközök biztonságos használata és a megfelelően elsajátított gyakorlatok elengedhetetlenek az itt lévő intervallum- és köredzések, illetve egyéb komplex feladatok elvégzéséhez.

  Ez messzemenően fokozza az anyagcserét, megdolgozza a kardiovaszkuláris- és az oxigénfelvevő rendszert. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokat.

  Egy kis ízelítő, hogy mi vár rád!