HOME TRAINING

AZ EDZÉSEK NEM ÁLLNAK LE!
FOLYTASSUK EGYÜTT TERMEN KÍVÜL!

Mint azt bizonyára tudjátok az érvényben lévő szabályozásoknak megfelelően a Thor Gym edzőtermei is bezártak.

Mivel azonban ilyen szituációban is fontos a testmozgás, így örömmel vesszük, ha ugyanúgy, mint tavasszal, most is folytatod velünk az edzéseket, még ha nem is a teremben, hanem otthon.

Természetesen az edzések otthoni folytatása nem csak a Te egészségedet, hanem a Thor Gym és a közösségünk jövőjét is szolgálja, hiszen a jelenlegi helyzet sok más szektor mellett nekünk is komoly kihívás. Ezúton is köszönjük a támogatásodat.

A választható lehetőségeket úgy hoztuk létre, hogy egyrészt lehet választani a HT Pack HAVI edzésterv csomagot, melyhez heti 3 edzésterv és közös online órák is tartoznak.

Aki pedig úgy gondolja, hogy szeretné támogatni a csapatunkat, akár részt vesz a HomeTraining-ben, akár nem, Ők támogató csomagok megvásárlásával ezt megtehetik, melyekért jelképes ajándékokat adunk.
Az FS támogatói jegyekért 1db 20-30 perces WOD (“kicsi”) vagy 1 db 60-75 perces EDZÉSTERV (“nagy”) jár cserébe. Persze ezek közül több is választható. 🙂

KEZDŐDIK A HOME TRAINING

A fentieknek megfelelően, elkezdődik a #hometraining rendszer, melynek keretében ugyanúgy tudjátok folytatni a heti edzéseiteket, mint eddig, csak egy kicsit más köntösben és más helyszínen:

HT Pack HAVI edzésterv

/heti 3 edzésnap/

Az edzésterv saját testsúllyal, valamint eszközökkel is végezhető, mely úgy van felépítve, hogy az egyes blokkokban választani lehet a saját testsúlyos és eszközös feladatok közül.

HT Pack HAVI edzésterv csomag ára: 10.000 Ft/hó

 

FS támogatói jegy “kicsi”

/1 db 20-30 perces WOD/

Ez a 20-30 perces WOD a Te igényednek és célodnak megfelelően lesz összeállítva, ennek függvényében kerülnek bele saját testsúlyos és eszközös gyakorlatok. De ha meglepetést szeretnél, azt is választhatod!

FS támogatói jegy “kicsi” ára: 3.000 Ft

 

FS támogatói jegy “nagy”

/1 db 60-75 perces edzésterv/

Ezt a 60-75 perces edzéstervet szintén az igényeid figyelembevételével állítjuk össze, de ez nem jelenti azt, hogy laza edzés vár majd Rád! 🙂 Ez az edzés tetszés szerint beépíthető a heti tervbe is, de önállóan is megállja a helyét!

FS támogatói jegy “nagy” ára: 5.000 Ft

 

#HomeTraining CSOMAGVÁSÁRLÁS MENETE

A kiválasztott HomeTraining csomagról egy visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben szintén szerepel minden adat a választott csomagról, illetve a csomag árának a kifizetéséről, melyet utalás formájában kell teljesíteni.

Az utalást követően akik az FS támogatói jegyek közül választottak, Ők e-mailben megkapják ezeket.

Akik a HT Pack HAVI edzéstervet választották, Ők pedig bekerülnek egy új facebook csoportba, ahol folyamatos lesz a kommunikáció és ahol az aktuális terveket is közzé tesszük. Természetesen, akiknek nincs facebook elérése, nekik e-mailben küldünk meg mindent.

A megvásárolt bérlet 30 napig érvényes, utána azt meg kell hosszabbítani, így lehet a csoportban benne maradni és az otthoni edzésterveket megkapni. Természetesen mindenkit értesítünk, ha már hamarosan lejárna a bérlete.

HT Pack JELENTKEZÉS

Amennyiben szívesen kipróbálnád UST Plusz csomagjaink egyikét, úgy töltsd ki adataidat, majd kattints a “JELENTKEZEM” gombra.

 


Hiszünk abban, hogy mindenki számára létezik az a mozgásforma, amiben igazán képes megtalálni önmagát és ami által úgy lesz képes csúcsformába kerülni, hogy közben hihetetlenül jól is érzi magát. A funkcionális edzés világán keresztül szeretnénk megkönnyíteni, egészségesebbé és színesebbé tenni a mindennapjaidat.

Kövess minket!

Kapcsolat

Címeink:

Budapest, XI. kerület
Nádorfejérvári út 40. (Újbuda)

Budapest, XIII. kerület
Csavargyár utca 2. (Angyalföld)

Budaörs,
Repülőtér út 2/A.

Telefonszám:

+36305448577

Email:

info@functionalstrength.hu

©2019 - FunctionalStrength.hu

Made by: