Rólunk

Barátságos légkör

Szeretnél egy jót edzeni, de unod, hogy amikor lemész a terembe, akkor mindenki azt nézi, hogy milyen márkájú cuccod van, vagy mekkora súllyal tudsz dolgozni?

Nálunk ez nem számít!

Mindegy, hogy kezdő vagy profi szinten állsz, ugyanolyan fogadtatásban lesz részed, mert itt a közös célok számítanak.

Eszközök

Nem látsz gépeket?

Nem a szemeddel van gond. 🙂

Viszont minden megtalálható, ami a funkcionális edzéshez szükséges, úgy, mint keret, olimpiai rúd, kettlebell/girja, dumbbell, TRX, ugrókötél, haskerék, szalagok, stb. Tehát csak rajtad múlik mit hozol ki magadból.

Csapatban könnyebb, mint egyedül

Ha részese akarsz lenni egy olyan közösségnek, akik nem csak az edzőteremben, hanem azon kívül is összetartanak, akkor csatlakozz!

Itt nem kell azon izgulnod, hogy egyedül kell végig nyomnod az edzést, mert mindig sokan vannak az órákon. Szóval ha csak ez a kezdő lökés hiányzik, akkor hajrá, kezdd el!

Mi az edzéseken segítjük, támogatjuk és motiváljuk egymást. Hidd el, olyan jól fogod érezni magad, hogy észre sem veszed, és vége az edzésnek. 🙂 🙂

Írj üzenetet!


Itt találsz minket!

Hiszünk abban, hogy mindenki számára létezik az a mozgásforma, amiben igazán képes megtalálni önmagát és ami által úgy lesz képes csúcsformába kerülni, hogy közben hihetetlenül jól is érzi magát. A funkcionális edzés világán keresztül szeretnénk megkönnyíteni, egészségesebbé és színesebbé tenni a mindennapjaidat.

Kövess minket!

Kapcsolat

Címeink:

Budapest, XI. kerület
Nádorfejérvári út 40. (Újbuda)

Budapest, XIII. kerület
Csavargyár utca 2. (Angyalföld)

Budaörs,
Repülőtér út 2/A.

Telefonszám:

+36305448577

Email:

info@functionalstrength.hu

©2019 - FunctionalStrength.hu

Made by: