VÉLEMÉNYEK

3 ÉV, TÖBB SZÁZ RÉSZTVEVŐ, SZÁMTALAN ÉLMÉNY

Itt megtalálod, hogy mit gondolnak azok, akik már régebb óta résztvevői az edzéseknek és tagjai a közösségnek. Hiszünk abban, hogy a közös edzés és a jó hangulat hozzájárul a teljesítmény növeléséhez, így segít, hogy hamarabb elérhesd céljaidat.

TI MONDTÁTOK

„Nagyon sok mozgásformát kipróbáltam már, fociztam, kosaraztam, triatlonoztam, sőt még atlétika versenyekre is jártam, de egyik se fogott meg annyira, mint a funkcionális edzés. Jelenleg nem tudnám magam elképzelni, hogy ne ezt a mozgásformát űzzem. Balázs óráin nagyon sokat tanultam és tanulok is mai napig, mely nagyon sokat segítettek a másik hobbym, a Spartan Race akadályfutó versenyekben. Az edzések hatására, múlt évben sikerült abszolválni Közép Európa első Ultra Beast versenyét és azóta is aktívan részt veszek a versenyeken. Apropó Spartan Race, mindenképp ajánlom a Spartan Training Camp-et mindenkinek, bár én még nem vettem részt, de ami késik, az jön. 😉
Az edzések során sok új emberrel ismerkedtem meg és kialakult egy nagyon jó csapat, nagyon jó fej emberekkel, akikkel az edzések mindig jó hangulatban telnek. Én mindenkinek ajánlom, hogy járja végig az utat, nem fogja megbánni. 🙂 ”

Tóth András

„Ahogy a terembe érek, már fülig ér a szám. Izgatott várakozás, az öröm, hogy újra használhatom a testem, ismét meghaladhatom saját korlátaimat. Mindezt olyan emberek között, akik maguk is imádják ezt tenni nap-mint-nap – egészséges, tudatos fejjel, tiszteletben tartva és megbecsülve mások eredményeit, adottságait.

Rengeteg erőt és motivációt adtok, erősítitek messze földön híres fegyelmem és az edzéseken lelkileg is töltötök engem!
És ahogy szoktuk, ma hatkor a teremben!”

Bartek Bulcsú

„Körülbelül két éve kezdtem el dolgozni Budapesten és akkor gondolkoztam azon, hogy kellene sportolnom valamit. Szerencsére egyik munkatársam már egy ideje látogatta a Thor Gym-et és nekem is ajánlotta. Miután az alap technikákat elsajátítottam az első hónapokban a „Beavatás” alatt, azóta folyamatosan fejlődni szeretnék és minden adódó lehetőséget megragadok, hogy kipróbálhassam és próbára tegyem magam. Rendkívül motiváló Balázs és a csapat, a bajtársak. Ha kimarad egy edzés, akkor már kapom az üzenetet a társaktól, hogy mikor lesz a pótlás vagy éppen Balázs félve kérdezi, hogy “Elkezdődött a fesztiválszezon? ” Rengeteget adott nekem ez a sport kitartásban, hozzáállásban és főként mentálisan. Az egyik kedvenc mottóm pedig az, hogy nem akkor van vége az edzésnek, amikor elfáradtál, hanem amikor kész vagy vele.”

Gyulai Gergő

„1 éve és 4 hónapja járok le, úgy, hogy előtte évekig nem mozogtam.  UST-vel indítottam és mondhatjuk hamar felvettem az „iramot”. Korábban 1-2 kg-ot se bírtam megemelni, most meg szinte hihetetlen milyen súlyokat tudok megmozgatni☺️ Nem Balázsnál kezdtem, tavaly ősszel kerültem a csapatába. S igen kitartó, s makacs Velem, sokszor harcolok, hogy miért úgy, miért kell annyit csinálni vagy fejben lekorlátozom magam, hogy ezt a gyakorlatot nem tudom megtanulni… De Ő kipréseli mindenkiből!!! Ez az amiért szeretek ide járni ill. a rengeteg új ismerős, haver és barát miatt.”

Pataki Barbara

„Hosszas keresgélés után akadtam rá a Thor Gymre, ahol szerencsére pont akkor indult egy Beavatás csoport, amire gyorsan jelentkeztem is. A Beavatás vizsga után a reggeli csoportban folytattam, ahol egy jól összeszokott társaságba kerültem, de szerencsére gyorsan befogadtak a srácok. Ennek már másfél éve, és azóta (szinte) egy edzést sem hagyok ki, még ha néha nehézkes is a koránkelés. Balázs személyében egy szakmailag és emberileg is fantasztikus embert ismertem meg, akinek az edzéseit nem lehet megunni és hétről-hétre újabb kihívások elé állít. Mindig van egy újabb verseny, amire készülni kell, és ez minden nap motivál, hogy hajnalban keljek az edzés miatt és minden egyes alkalommal átlépjem a határaim. Nem túlzás, az életem már nem tudom elképzelni Balázs edzései és Training Campjei nélkül.”

Beálló Lilla

„Másfél évvel ezelőtt egészen véletlenül kerültem a Thor Gymbe és Balázs kezei közé. Korábban is mindig igyekeztem valamit mozogni, azonban a téli sportok kivételével semmi nem volt alkalmas arra, hogy hosszú távon motiváljon.

Az első Beavatás edzés után, a teljes fizikai megsemmisülés állapotában hajnali 4-ig tartott fenn az adrenalin, én pedig éreztem, hogy a hozzáállásom örökre megváltozott. A következő hetekben az edzéseknél csak Ábel fiam születését vártam jobban. A „valamit, bármit” állapothoz képest csak az első lépés volt a korábbi teljesítmény állandó túlszárnyalni akarása, ami Balázs vezetésével persze triviális, hiszen valami trükkel mindig új kihívás elé állít fizikailag és mentálisan is.”

Schütt Attila


GYERE EL, NÉZZ BE HOZZÁNK,
PRÓBÁLD KI TE IS!