Most már több, mint három éve néhány lelkes vendégünk kitalálta, hogy vegyünk részt az április 9-én megrendezésre kerülő Spartan Race Sprint versenyen, Visegrádon. Nagy létszámú, harcias csapatunk annyira jól érezte magát, hogy megbeszéltük, a következőn is ott a helyünk, sőt ha már kettőt meg tudunk csinálni, akkor szerezzük meg a Trifectát.

Ahogy közeledett a második verseny, felmerült egy ötlet. Mi lenne, ha csinálnánk egy tábort? Aztán ebből a hirtelen ötletből valósult meg a Spartan Training Camp.

Az I. Spartan Training Camp 9 résztvevővel startolt el augusztusban. 2 nap, 8 edzés, összetartás, küzdelem, új barátságok, rengeteg súly, még több izzadságcsepp, fergeteges hangulat, és vasárnap estére 9 elégedett és fáradt spártai.
Az első tábor sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk nem állunk meg. Novemberben megrendezésre kerül a II. Spartan Training Camp, aminek ismét a Thor Gym Újbuda ad otthon. Talán elsőre nem egyértelmű, azonban nagyon fontos, hogy nem csak azok a bátor emberek vehetnek részt a táborban, akik a Spartan Race bármelyik versenyére készülnek, hanem bárki, aki elég keménynek érzi magát ahhoz, hogy végig csinálja ezt a kőkemény hétvégét.

Néhány gondolat az előző tábor résztvevőitől…

Lilla: “Köszönjük!! Életem legfárasztóbb napja volt, de megérte! Nekünk van a világ legjobb edzője

Márk: “Én mikor bejelentetted, azóta vártam, hogy eljöjjön ez a hétvége. Nem is bántam meg, mert életem legjobb élményié közé sorolom. Utoljára gimnáziumban voltam bármilyen táborban és jó volt újra megtapasztalni a hangulatát. Új barátaim lettek, részese lehettem egy nagyon jó csapatnak és megtapasztalhattam, egy csoport erejét a sportban.”

Gábor: “Komoly volt a hétvégi tábor. Nagyon-nagyon rákészültem, de persze hiába vagyok a padawanod már egy ideje, erre nem lehet készülni. Kíméletlen voltál, mint mindig, köszönet érte. Egyedül már 2 óra után feladtam volna. Nagyon jó brigádot szedtél össze, a zene zúzott és együtt megcsináltuk.”

Attila: “Baromi jók voltak a WOD-ok, nem lehetett unatkozni, nem volt repetitív. Azt mondjuk nem tudom, hogy nem fordult meg a fejedben, amikor ránéztél a gyakorlatsorra, hogy ezt vajon tuti bírni fogják? :DSrácok, nekem nagyon sokat számított, hogy együtt csináltuk, nem is tudom hányszor hagytam volna abba, ha csak egyedül vagyok.”

Ádám: “Na hát baromi nagy élmény volt a tábor, minden percét megérte. A wodokban kivetni valót nem találtam, jól sikerültek úgy gondolom, egyszer se támadt az az érzésem, hogy “mán megint eztet csináljuk eh”. Összességében jó élményekkel távoztam vasárnap este, és még egyszer köszönjük!

Hiszünk abban, hogy mindenki számára létezik az a mozgásforma, amiben igazán képes megtalálni önmagát és ami által úgy lesz képes csúcsformába kerülni, hogy közben hihetetlenül jól is érzi magát. A funkcionális edzés világán keresztül szeretnénk megkönnyíteni, egészségesebbé és színesebbé tenni a mindennapjaidat.

Kövess minket!

Kapcsolat

Címeink:

Budapest, XI. kerület
Nádorfejérvári út 40. (Újbuda)

Budapest, XIII. kerület
Csavargyár utca 2. (Angyalföld)

Budaörs,
Repülőtér út 2/A.

Telefonszám:

+36305448577

Email:

info@functionalstrength.hu

©2019 - FunctionalStrength.hu

Made by: